Ett slöjdprojekt för att skapa nya lokala sammanhang och samarbeten där människor möts kring slöjd och hantverk.

Vi söker ledare till Slöjdvinter 2021/2022!   

Vill du vara med och skapa viktiga möten för människor? Hemslöjdskonsulenterna i Västerbotten söker nu dig som vill genomföra en aktivitet i ditt närområde med utgångspunkt i slöjd och hantverk!

Aktiviteten ska vara minst 2 timmar. Du väljer själv tid, plats och aktivitetens innehåll. Det kan vara en blandning av olika kulturformer eller hantverkstekniker så länge slöjd/hantverk är en betydande del av innehållet och aktiviteten är gratis för deltagarna. Känn dig fri att utforma aktiviteten antingen med dig som ledare eller så att gruppen lär tillsammans utan formell ledare.

Vi söker dig som har en idé och en vilja att skapa nya sammanhang i ditt närområde.

Aktiviteterna kommer marknadsföras i hemslöjdsföreningens kanaler men det är viktigt att också du som ansvarig har eller upprättar kontakter lokalt för att nå människor i just ditt närområde. Anmälan till aktiviteten tar du som ansvarig emot.

Välkommen med din ansökan senast 21 oktober. Urvalsprocessen görs av länshemslöjdskonsulenterna. Svar på din ansökan kommer senast 22 okt. De som väljs ut kallas kort därefter till ett digitalt uppstartsmöte kvällstid.

Ersättning: Aktiviteten arvoderas med ett fast belopp om 999kr skattefritt plus ev. resekostnader och inköp.

Kontakt och frågor: isac.enetjarn@hemslojd.org 070-516 77 55