Mötesplats för unga som vill utforska sin kreativitet. I ett myller av skapande inspireras vi av varandra och undersöker material, tekniker, design och hantverk i en öppen och kärleksfull miljö.

 

Craft Fridays UÅ är en arena för unga, där de får utrymme att utforska sin skaparlust och kreativitet genom slöjd.

Med olika teman som är aktuella, möts unga för att pröva, vrida och vända på olika frågeställningar genom att slöjda. Här finns kunskap om tekniker och material för att unga ska kunna utforska sin skaparlust med hjälp av sina händer. Materialvalen hämtas ofta ur hemslöjdens värdegrund, därför är både naturmaterial och återbruk vanligt under Craft Fridays.

Craft Fridays UÅ samarbetar gärna gränsöverskridande med andra  kulturevenemang för att skapa synergier som ger mervärde för både besökare, arrangörer och samhälle.

Klicka på bilden för att läsa & ladda ner utvärderingen.

Festivalen

Vi vill främst tacka alla besökare som kom, utan dig hade det inte blivit någon festival att tala om. Vi är jätteglada att så många deltog under festivaldagarna. Festivalen uppmärksammades en hel del av media vilket var extra kul. Vill du lyssna och se kan du klicka...

Kontakt: craftfridaysua [at] vasterbottenslojd.se

[alpine-phototile-for-instagram id=293 user="craftfridays_ua" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="16" align="center" max="100"]