Vilken fantastiskt lyckad fredagskväll! Det var fullt vid bordet hela kvällen och det skapades många fina drömfångare i alla möjliga material.


Några få av materialen var nyinköpta fast det mesta var köpt på second hand resten var återbruk av sådant som föreningen har liggande. Ett exempel på återbruk var fjädrar av dagstidningar (till alla fåglars stora lycka) det var en deltagare som till och med gjorde ringen till drömfångaren i tidningspapper, återbruk när det är som bäst.

veganska fjädrar av tidningspapper

På bilden ser du ett exempel på just en vegansk fjäder, med ordet Umeå på till och med!För att göra ringen användes sly som skars med kniv

En del gjorde sina ramar av sälj som hade små gulliga videkissar kvar på kvistarna.
Foto 2016-04-15 20 06 03

På scenen spelade Beatrice Emilsson akustisk musik som inspirerade skapandet. Vill du lyssna på Beatrice kan du göra det på hennes hemsida via länken här.

Det här var sista Craft Fridays UÅ för säsongen och vi vill rikta ett varmt tack till alla som deltagit på våra träffar och våra samarbetspartners. Tack, vi ses igen till hösten om inte förr!

ps. saknar du oss alldeles för mycket kan du kika in i vårt galleri där vi lagt upp bilder från alla våra Craft Fridays UÅ, klicka på länken här ds