Craft Fridays har fått en egen film! Det firar vi med att lägga upp en helt egen sida här på hemsidan.

Filmen är en inspirationsfilm som förmedlar vad vi skapar när vi arrangerar Craft Fridays. Meningen är att Craft Fridays ska kunna arrangeras var som helst, i stora staden eller i lilla byn. Bara du har ett gäng med drivande människor som vill anordna och anlita slöjdare som kan dela med sig av sina kunskaper.

För att du ska ha lätt att hitta information om Craft Fridays har vi skapat en egen sida. Du hittar den i både den övre menyraden och längst ner på sidan. Där har vi samlat allt material om Craft Fridays och vi kommer fortsätta att lägga in material löpande.

En snabblänk till sidan hittar du här: http://www.vasterbottenslojd.se/projekt-craft-fridays-ua/

Och filmen kan du bland annat se här

Ett stort tack till Kangero som gjort denna magiska film som verkligen sätter fingret på vad vi vill skapa med Craft Fridays.

Ett lika stort tack till Region Västerbotten och Hemslöjden, Svenska Hemslöjdsföreningars Riksförbund och Hemslöjdens projekt Do it Together som gjort det möjligt för oss att göra filmen.

Tack till Hamnmagasinet för fint samarbete med Craft Fridays UÅ.

Och sist utan att vara minst, du som var på med och slöjdade under Craft Fridays Festivalen i somras när filmen filmades. Tusen tack!